Vznikla Inboox CZ, s.r.o.

14.11.2012 15:50

 

VZNIKLA SPOLEČNOST INBOOX CZ

ECS Activity, s.r.o. byla transformována na Inboox CZ, s.r.o. Činnost původního podnikatelského subjektu měla být zaměřena na pořádání firemních akcí. Tato oblast činnosti dále zůstává uvnitř Everesty. Nový subjekt Inboox CZ, s.r.o. se bude zabývat ekonomickým poradenstvím, průzkumy a bude provozovat nakladatelství.

 

ČESKÁ LÍPA, 14. 11. 2012 – V oblasti ekonomického poradenství, analýz a průzkumů se objevuje nová značka. Společnost s dosavadním názvem ECS Activity, s.r.o. byla transformována a vznikla tak Inboox CZ, s.r.o. Transformace byla završena 14. 11. 2012 zápisem v obchodním rejstříku.

Kromě názvu se změnily i majetkové poměry a statutární orgán společnosti. Dosud byla stoprocentním vlastníkem společnost Everesta. Na valné hromadě konané 7. 11. 2012 bylo rozhodnuto o prodeji 30% podílu Ing. Jiřímu Bábkovi, který se současně stal jediným jednatelem společnosti.

Nově vzniklá společnost se bude zabývat ekonomickým poradenstvím, analýzami, průzkumy trhu a dotazníkovým šetřením. Okrajově také analytickými službami a poradenstvím v oblasti internetového marketingu. Dále bude provozovat nakladatelství.

 

Kontakt

 

Zpráva v plném znění ke stažení:

121120_TZ_vznik_Inboox CZ.pdf (114,9 kB)